dimecres, 9 de gener de 2013

Accident domèstic


Avui que ja estic a casa i han passat les festes ho explicaré. No ho he fet abans per si algú de la família cregués que havia pres mal.
M’agrada cuinar, ho faig sovint, i més quant a casa s’ajunten forces comensals. Aquest cop érem vuit, vaig decidir fer un rodó de vedella amb bolets. M’agrada ruixar-lo amb conyac i flamejar-lo, mai m’havia donat cap ensurt com aquesta vegada.
Al acostar el llumí, va fer una gran flamarada, vaig notar que les celles se m’havien socarrimat, quant vaig mirar-me el mirall és quant em vaig espantar de debò, tenia tots els cabells de dalt i costats de la cara rissats i cremats, vaig espantar-me de mi mateixa al veurem, se’m va passar per la ment la cremada que podia haver-me fet, vaig tenir molta sort de no haver-me cremat la cara, ni els ulls, segurament gràcies a les ulleres i que la cassola estava en el fogó més allunyat.
Mentre la vedella seguia rostint-se, vaig anar al bany, vaig espolsar-me tots els cabells rostits i vaig intentar retallar-me els altres dissimulant la tragèdia. És el primer cop que em tallo els cabells jo mateixa, m’he deixat un serrell que tapa els cabells cremats que no sobresortien un mil·límetre, i la melena retallada perquè quedi tot més dissimulat. Després me’l vaig rentar i pentinar en un nou estil.
Sembla que em va quedar bé la sessió de perruqueria, ningú s’ha adonat del meu accident, fins hi tot m’han dit que em queda bé el nou pentinat amb serrell, en prendré nota.

Ah! el rostit amb bolets de primera!

2 comentaris:

  1. Vaja, quin espant!!!! Sort que sols van ser els cabells. Que no et passi mai més, si t'has de tallar els cabells, fes-ho i no els cremis abans. És broma

    ResponElimina
  2. Caram Imma, és ben bé allò que diuen, que el que no passa en un any, passa en un instant... A mi se m'han cremat no sé quantes paelles, perquè les poso al foc, me'n vaig a fer una altra cosa...fins que sento l'olor de socarrim! Sort que mai se m'han encès per això, però he d'obrir tot la casa perquè marxi l'olor...
    Petons.

    ResponElimina