dilluns, 31 de desembre de 2012

Cap d'any 2013


Avui acaba un altre any, els anys van transcorrent un rere l’altre i no hi ha qui els pari. Per molt que es digui que tots són igual cadascun té les seves diferències i sobretot és que et vas fent més gran i saps que el passat  ja no tornarà, per això el que tens és el pressent i és el que has de viure, perquè el futur no saps que et guardarà ni quant de temps durarà.
Aquest any hem decidit tornar a viure un Nadal com feia temps no ho fèiem, a l’antiga casa dels sogres, davant la xemeneia, amb la olor de pi cremant-se  amb les temperatures sota zero de la nit que deixa gelada la gebre matutina. El deliciós sol que s’aixeca i t’acarona en els passejos que fas ben abrigat.
El poblet, quasi desert en aquests dies, et porta la pau, la tranquil·litat... Per ser feliç, sols fa falta viure els moments, viure cada petit moment, gaudir del que hi ha al teu voltant, sigui molt o poc, però sabent que estàs allí, que aquest moment és teu i sols teu, que és únic i irrepetible i per això has de viure’l amb tota intensitat.
Bons i feliços moments, cadascú els vostres durant el nou any 2013, no els deixeu passar de llarg, que ja no tornen.

2 comentaris:

 1. Com més gran em faig, més ràpid passen els anys. Jo vull mirar d'aprofitar al màxim per ser creativa, ara i sempre.
  Bon any!

  ResponElimina
 2. Tens raó Imma, els anys van passant i no n'hi ha cap d'igual...Quan ets jove dius un any més i a mida que et vas fent gran dius, un any menys...
  Quin Nadal tan preciós que vau celebrar...Jo també n'havia viscut d'aquests.
  Que tinguis un Bon Any, amb molts moments feliços.

  ResponElimina