dijous, 11 de febrer del 2016

Evolució, mirat des de l'intimitad



El temps es veu passar quan mires enrere i veus que tu ja no ets d’aquesta generació, vull dir que hi ha molts joves que no han conegut les mateixes coses que tu a la teva joventut. Tot ara va molt ràpid.  Si a la joventut dels meus pares a les cases no hi havia electricitat, ni aigua corrent, i per anar a fer les necessitats s’havia d’anar a la quadra, ara cap casa te quadra i els banys són del més delicat i sofisticat.
Sols hi ha que veure l’evolució de una cosa tan simple com el paper de wàter. Fa 100 anys no existia, després anàvem guardant el paper dels diaris que tallàvem a quadradets i els punxàvem en un ganxo a la comuna. Més tard va arribar el paper “elefante” un paper marró com d’estrassa, però que era un goix poder tenir-lo, més tard ja ens trobem amb un paper suau de dos i tres capes, fins i tot amb dibuixos i perfum.
Aquesta petita evolució marca tota una generació, tota una vida viscuda.


Més curiositats sobre el paper higiènic:

2 comentaris:

  1. M'ha fet molta gràcia aquesta evolució del paper de wàter...I quan anàvem a pagès havíem de fer servir una fulla de parra , o un tarròs i a la nit a la quadre, és clar...Quins temps!!!
    Petonets.

    ResponElimina