dilluns, 26 d’octubre de 2015

Carns processades – carn roja i altres
Perquè ens fan anar com ninots? Tota la vida hem menjat carn em begut llet, i altres.
A qui interessa ara dir que provoca càncer i que és dolent?
Al llarg de la vida hem vist que segons interessa un sector o l’altra es fa propaganda de què és lo bo i què és lo dolent.
No serà que el que és dolent, és tots els productes que posen, conservants i altres que no pas la carn. O el que els infiltren als animals perquè engreixin i tinguin més pes.
Primer van dir que el porc era dolent, ara diuen que és bo i que és carn blanca.
La llet que ara trobem a la tenda ja no és llet, li han tret la nata, la grassa, la lactosa, què queda de la llet, aquella que quan era petita sortia de la mamella de la mare la feies bullir i sortia un dit de nata, i que si tenia més de dos dies es feia malbé. Què hi posen, o treuen, ara per que duri mesos? I el que és pitjor hi hagi tanta gent que els faci mal.
Quan a les verdures i als animals no se’ls donava altre cosa que coses naturals, i que les aigües de regar eren clares i podien viure-hi peixos, no passava res d’això.
Hem de menjar del que hi ha i variat, com més variat menys possibilitat hi haurà de que ens intoxiquem d’una o l’altre cosa.
El secret està en que cuidem el medi ambient i no enverinem el que queda de natural.


 

1 comentari:

  1. Acabo de veure el comentari a la tele...Aviat no podrem menjar res sense pensar que no és saludable! Suposo que el secret està en menjar un mica de tot i no abusar de res...
    Petonets.

    ResponElimina